Ajankohtaista

Toimistomme osakas Jussi Laasonen puheenjohtajana Lakimiesliiton järjestämässä koulutuksessa "S

Toimistomme osakas Jussi Laasonen toimi puheenjohtajana tiistaina 19.3.2019 Lakimiesliiton järjestämässä seminaarissa "Sopimus, vahinko ja vastuu". Laasonen alusti tilaisuudessa aiheesta "Ennakoiva sopiminen ja vastuuvakuuttaminen".

Mukana koulutuksessa olivat myös Helsingin yliopiston velvoiteoikeuden apulaisprofessori Olli Norros, Zurich Insurance plc:n toimitusjohtaja ja varatuomari Sari Lintumaa, Asianajotoimisto Veljekset Huhtamäen Asianajaja ja varatuomari Heikki Huhtamäki, Dittmar & Indreniuksen osakas Jukka Lång ja UPM:n group legal counsel Riikka Höykinpuro.

Viimeisimmät uutiset
Arkisto

Ratkaisu edellä.

Asianajotoimisto Ruoholahti Oy

Advokatbyrå Gräsviken Ab

Attorneys Ruoholahti Ltd

Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki 

(Ruoholahden HTC-Center, PINTA-talo, 2.krs)


+358 10 219 4444

toimisto@ruoholahtilaw.fi

Y-tunnus: 2629341–1