Asianajotoimisto Ruoholahti Oy | Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki | +358 10 219 4444 | toimisto@ruoholahtilaw.fi | Y-tunnus: 2629341–1

 

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Advokatbyrå Gräsviken Ab | Märaholmsgatan 3, 00180 Helsingfors | +358 10 219 4444 | toimisto@ruoholahtilaw.fi | FO-nummer: 2629341–1

 

Vi betjänar på svenska, finska och engelska.

Accountant & Co

Asianajotoimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa HTC-keskuk-sen PINTA-talossa.

 

Tarjoamme korkealaatuisia oikeudellisia palveluita yrityksille ja yksi-tyisille. Yrityskokomme vuoksi kykenemme hoitamaan kaikki toimek-siannot mutkattomasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

 

Meillä on poikkeuksellisen vahva vakuutus- ja vahingonkorvaus- oikeudellinen osaaminen. Tämän takia kykymme palvella vakuutus- yhtiöitä ja niiden asiakasyrityksiä vakuutusliitännäisissä asioissa on erinomainen. 

 

Tarjoamme yrityksille kattavat liikejuridiikan palvelut ja tarjon- taamme kuuluvat kaikki yritysten tyypillisimmät lakiasiat, esimerkiksi työ-, sopimus- ja yhtiöoikeuden piiriin kuuluvat asiat sekä yrityskaupat.

 

Yleisen liikejuridiikan osaamisen lisäksi meillä on vahva kokemus rii-tojen ratkaisutoiminnasta tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyis- sä.

Olemme erikoistuneet rakennusurakkaan liittyvien kysymysten ja rakennusurakkariitojen ratkaisemiseen. Praktiikkaamme kuuluvat myös sananvapausasiat.

 

Asianajotoimistollamme on lisäksi vahva osaaminen maksukyvyttö-myysmenettelyjen piiriin kuuluvien asioiden hoitamisesta.

 

Henkilöasiakkaitamme palvelemme muun muassa heidän varallisuus- oikeudellisissa asioissaan, kuten kuolinpesien selvittämisessä ja perinnönjaoissa. Palveluihimme kuuluvat myös yksityishenkilöiden avustaminen erilaisissa riita-asioissa, joista yhtenä  tyypillisimmistä ovat asuntokauppoihin liittyvät riita-asiat.

 

Tutustu palveluihimme lähemmin:

 

Palvelumme  yrityksille

 

Palvelumme yksityisille

 

Asianajotoimisto Ruoholahti on sitoutunut noudattamaan Suomen Asianajajaliiton sääntöjä.

Lisätietoja: http://www.asianajajaliitto.fi/saantely

Asianajotoimisto Ruoholahti Oy

– pintaa syvemmälle