Ajankohtaista

Toimiston juristit ahkerasti kouluttamassa

Leena Kuhanen ja Jussi Laasonen suunnittelivat räätälöidyn vakuutuseminaarin omaisuusvakuuttamisen erityiskysymyksistä FINVA:lla pidettävään koulutustilaisuuteen. Seminaari järjestettiin 23.4.2015 ja se sai erinomaista palautetta osallistujilta.


Leena Kuhanen ja Otso Nykänen toimivat myös kouluttajina 27.4.2015 YTN-lakiryhmän tilaisuudessa aiheesta ”Työsuhteet konkurssi- ja saneerausmenettelyissä”. YTN:n lakiryhmä koostuu YTN:n jäsenliittojen työmarkkinalakimiehistä, joita AA Otso Nykänen ja VT Leena Kuhanen kouluttivat otsikkoaiheesta.

Viimeisimmät uutiset
Arkisto

Ratkaisu edellä.

Asianajotoimisto Ruoholahti Oy

Advokatbyrå Gräsviken Ab

Attorneys Ruoholahti Ltd

Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki 

(Ruoholahden HTC-Center, PINTA-talo, 2.krs)


+358 10 219 4444

toimisto@ruoholahtilaw.fi

Y-tunnus: 2629341–1