top of page
logo2.png

Ajankohtaista

Jussi Laasonen Suomen Vakuutuslakimiesten Yhdistys ry:n puheenjohtajana jo vuodesta 2014 lähtien.


Jussi Laasonen on erikoistunut vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeuteen liittyviin kysymyksiin sekä riitojen ratkaisemiseen. Hän on pitkään avustanut ja neuvonut niin kotimaisia kuin ulkomaisia yrityksiä erilaisissa vahingonkorvausvastuuseen ja vakuutusten korvauspiireihin liittyvissä kysymyksissä.

Jussi on menestyksekkäästi edustanut päämiehiään mm. tuotevastuuseen, henkilövahinkoihin sekä ympäristövahinkoihin ja erilaisten asiantuntijoiden vahingonkorvausvastuuseen liittyvissä oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä sekä vakuutusriidoissa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat lisäksi myös kuljetusvakuutus sekä erilaiset vakuutusalaan liittyvät regulaatioasiat.

Jussi on yksi Vastuuvakuutus-kirjan kirjoittajista. Teos on ainoa vastuuvakuutusta koskeva kokonaisesitys Suomessa. Jussi on myös suosittu luennoitsija vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeuden alalla.Kansainvälistä asianajoalaa arvioiva hakemisto PLC Which Lawyer:n Insurance Handbook sijoittaa Jussin Suomen johtavien asianajajien joukkoon.

Lakimiesuutiset haastatteli Jussia 07.04.2020 julkaistussa uutisessaan koskien Suomen Vakuutuslakimiesten Yhdistys ry:n toimintaa.

"Vakuutuslakimiehet tarjoaa jäsenilleen koulutusta, jota ei muuten ole usein saatavilla. Se myös tuo yhteen lakimiehiä, jotka työskentelevät monenlaisilla aloilla ja joiden työ liittyy eri tavoin vakuutusoikeuteen.

Miksi yhdistys on olemassa?

Meidän pääasiallinen tarkoituksemme on edistää jäsentemme ammattitaitoa järjestämällä monenlaista koulutusta. Järjestämme vuosittain noin kuusi seminaaria erilaisista vakuutusoikeuteen liittyvistä tai sitä liippaavista aiheista. Lisäksi tarjoamme jäsenistölle ylipäätään mahdollisuuden tavata toisia jäseniä, samalla alalla työskenteleviä juristeja. Tätä toteutetaan koulutusten lisäksi kulttuurin avulla."

Alta olevan linkin kautta pääset lukemaan koko jutun:

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta:

Jussin yhteystiedot:

jussi.laasonen@ruoholahtilaw.fi

+358 50 302 13 82

Viimeisimmät uutiset
Arkisto
bottom of page